FORMULAR


*Câmpuri obligatorii

  TITLUL PUBLICATIEI. AUTOR. ANUL SI LOCUL APARITIEI.

  *Atenție: Sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politica de Confidențialitate. Datele din acest formular vor fi trimise prin e-mail echipei noastre și vor fi păstrate ca dovadă a corespondenței cu dvs. Ele nu vor fi stocate pe website. Notă: Veti fi contactat pe adresa de email specificata în formular în maxim 48 de ore (zile lucratoare) de la trimiterea solicitarii.

  Împrumutul interbibliotecar – ILL (Inter-Library Loan)

  Este serviciul prin care biblioteca poate obtine, prin imprumut, de la o alta biblioteca din tara, anumite documente cerute de utilizatori, inexistente in colectiile proprii.

  Pentru a intra in posesia unui document prin imprumut interbibliotecar, trebuie completat un formular, fie online, completand formularul de mai jos, fie completand cererea de imprumut intern, disponibila aici [ Descarca cerere ].

  Consultarea publicatiilor cerute prin imprumut interbibliotecar se face numai la sala de lectura a bibliotecii care a mijlocit imprumutul. Imprumutul interbibliotecar intern se face cu titlu gratuit. Biblioteca furnizoare poate percepe taxe, cuantumul lor fiind stabilit de catre aceasta fiind comunicate bibliotecii beneficiare. Fotocopierea informatiilor din documentele aduse prin ILL se face doar in incinta bibliotecii. Publicatiile periodice nu fac obiectul imprumutului interbibliotecar, dar se pot solicita scanari sau fotocopii ale articolelor.

  Solicitarea unui Imprumut interbibliotecar (ILL) se poate face si direct la Biroul relatii cu publicul de la Sala de lectura, pe baza cererii mentionata anterior.


  .

  Persoana de contact: Alina Lemnean: salalecturamm @ gmail.com
  Notă: Pentru detalii suplimentare veti fi contactat pe adresa de email furnizata in formular.